02 Червня наш друг Едуард Приступа запрошує до Caribbean Club.

ДІЛЯ представляє

Перший концерт літа

 2-ГО ЧЕРВНЯ відомий музикант запрошує на свій перший концерт цього року і перший концерт літа, що відбудеться у київському клубі Caribbean Club.

 У музиці Діля не обмежується одним напрямком і вільно почувається у стихії поп і рок-музики, реггі і арт-року, блюзу і джазу.

Спеціально для цього концерту він підготував нову програму, в якій його хіти набули повністю іншого звучання і за місяць до концерту зібрав новий склад музикантів.

На сцену разом з ним 2 червня вийдуть:

Роман Гаркавенко – бас-гітара (5 Vymir)

Євдоким Решетько – гітара, Lap Steel Guitar (“Гурт Йо Гурт”, Er.J.Orchestra)

Богдан Керичок – ударні (“СонЦе”)

Олександра Морозова – клавішні (Vexlarsky, ХЗВ)

Діля: “Осяяну сонцем пору року захотілося розпочати концертом – зустрітися зі слухачами і запалити світило у серцях один одного. Ми підготували різноманітну програму, головною героїнею якої буде музика у всіх її неймовірних проявах. Звичайно, будуть і сюрпризи. До нас приєднаються і запрошені музиканти, завдяки яким ми зможемо виконати неочікувані лайв-версії моїх пісень – вперше на сцені Caribbean Club”.

Серед спеціальних гостей концерту – співачка і композитор Марта Адамчук, реп-гурт “На Відміну Від”, бандурист Тарас Яницький та мультиінструменталіст Орест Криса.

Окрім хітів, музикант презентує і нові композиції, які були написані ним цього року. Зокрема, пісню “Байдики”. Музику до неї він написав під час лікування у Ізраїлі у лютому цього року, а текст у квітні створив відомий український поет Микола Бровченко. Ця пісня є їхнім першим спільним творчим доробком.

Посилання на відеозапрошення від Ділі: https://www.facebook.com/dilyacomua/videos/1769236673307980/

Діля на Facebook – www.facebook.com/dilyacomua

Акредитація преси та фотографів: [email protected]

Акредитація завершується 1 червня о 18:00.

Эта запись опубликована в рубриках: Новости и анонсы. Постоянная ссылка.