Лагерь 2017 в Пуще!!!

Французька й літо! Приємне і корисне!
На численні прохання знаючої публіки і батьків “Рів Ґош” знову відкриває свій літній табір!

працює як табір повного дня, так і денна форма (харчування, французька, страхування.) .

1. Проживання в «Дитячий позаміській заклад оздоровлення та відпочинку« Пуща-Водиця», м. Київ, вул. Юнкерова, 76:
–   5ти разове харчування.
–  розміщення в кімнатах від 2-х до 4 осіб.
–  обладнані кімнати і зали, стадіон, свіжий ремонт, сучасна нова їдальня.
–  І … .БАРАБАННИЙ дріб … .4 !! Ні – 5 !!! ГОДИН ФРАНЦУЗЬКОЇ НА ДЕНЬ !!!
Хоча НІ, ФРАНЦУЗЬКА – ЦІЛИЙ ДЕНЬ: ІГРИ, КОНКУРСИ, СІНЕМА, МАЙСТЕР-КЛАСИ … .І БАГАТО ІНШОГО !!!
–  а також пісні, танці, концерти, дискотеки, захоплюючі походи, прогулянки у лісі та пляж.

–  супроводжуючі: педагоги-французи і франкомовні співробітники Французького Центру «Rive Gauche».

2. Починаємо:
1а зміна : 01.06.2017 – 14.06.2017
2а зміна : 16.06.2017 – 29.06.2017
Батьки знають — головне дати їхній дитині все найкраще. А краще знань, підготовки до успішного професійного майбутнього – нічого немає. Знання за плечима не носити! На те воно й літо, аби дитина з репетиторами надолужувала та розвивала найголовніші та найважливіші предмети.

Для таких ми уже 5 років пропонуємо унікальні методики вивчення французької з французами: і звичайні курси, і індивідуальні уроки, і спеціалізовані інтенсиви по дві-три години на день. Якраз зручно, якщо в дитини вранці математика, тоді на день до нас заїжджає, а у вечері уже англійська й, скажімо, фізика. Весною чи восени, справді, зручно, а от у червні липні?..
…Літо, місто, спека, пилюка… Асфальт.
Батьки знають — головне дати дитині дитинство, радісні спогади які вона пронесе через все життя, веселість, здоров’я. Літо — час ігор та забав!.. Відправити дитину на відпочинок — те що треба!.. Але як бути з навчанням? За довгі літні місяці стільки втрачається, забувається, рівень дитини падає…
Батьки знають: ідеальний варіант для вивчення іноземної мови — це мовне середовище. Відправити дитину в табір закордоном, здавалося б, – ідеальний варіант. Для підлітків, може й так. Але як дитині 10-9 років, чи ще менше?.. Дитина далеко, в чужій країні… Як не хвилюватися?
“Рів Ґош” знає — найліпше рішення в розробленій нашою педагогічною командою формулі — літній табір з повним мовним зануренням. Перший і єдиний в Україні французький мовний літній табір для дітей з професійними викладачами-французами!
Зелені легені Києва — мальовнича Пуща Водиця! Проживання в оновленому корпусі. Обладнані кімнати і зали, стадіон, свіжий ремонт, сучасна нова їдальня.
Не дві-три, а 5 годин французької на день!
Але якби ми на цьому зупинилися, то це був би той же інтенсив за спеціальними адаптованими для дітей підручниками — просто на свіжому повітрі в гарному оточенні та веселій компанії. Але ми пропонуємо не тільки це. Ми пропонуємо більше!
Повне занурення Вашої дитини у стихію французької мови!..
Щодня різні ательє, ігри, забави — і усе французькою!..
Ані хвилинки аби знудитись!
Французькі викладачі і франкомовний персонал обох статей, аби цього спекотного літа Ваша дитина [весело та безболісно] поринула у французьку з легкою душею і усім можливим комфортом!
Після наших запальних ігор в лото — ніяких проблем з французькими цифрами! Від зубів відскакуватимуть! Розмовні французькі ігри — Мафія, Dixit, та багато інших! Діти вчаться говорити французькою відпочиваючи, в добрім гуморі і справдешньому гурті!
А ще ж пісні, танці, концерти! Захоплюючі походи та пляж!
І усе французькою, з французькою, по французьки!..
Лексика, що засвоюється легко та непомітно. Стільки б дитина не розфарбовувала в зошити листочки дерев та кущики намагаючись запам’ятати нові слова, одна прогулянка лісом, ігри в пущеводицькому буйнотрав’ї і слова французької навіки оживуть для неї!
Наш Філіп, вроджений педагог, що після того як здобув у матінці Франції освіту викладача французької як іноземної, не один рік Європою мову Мольєра і Едіт Піаф в юні мізки сіяв, виявився хвацьким піцайолою! Кожної зміни він у нас таке ательє піци варганить!.. Діти не просто навчаються бомбезні піци за щонайсправдешнішим неаполитанськім маніром готувати, а навіки запам’ятовують французьку як мову кухні та трьохзіркових ресторацій!.. Тож не дивуйтесь як ваша дитина, що як те все кухонне начиння, всі ті качалки, скалки та інше рідною мовою знати ніколи не знала, їх віднині бадьоро тільки французькою називатиме!..
І як наші кухарі не вправляються все свіженьке та поживненьке та з городу до столу, та в новенькій кухні дітям наготовлювати. 5-ти разове харчування, збалансовані меню і так далі — усе одно як найсмачніша страва за всі два тижні дітям запам’ятовується – приготована власноруч [своїми руками] піца!
І якщо ви думаєте, що вивчати французьку не тільки в спеціалізованих аудиторіях, а в русі, в іграх, на пляжі чи на ходу — це передовсім аби дати дитині позитивний настрій і любов до іноземної мови — ви не помиляєтесь! Але це ще не все!
Відкриємо секрет з нашої практики. Одним з напрямків нашої діяльності – підготовка студентів до навчання закордоном (вже більше, ніж 65 наших студентів, навчаються за кордоном J ), у тому числі підготовка підлітків до вступу в елітні приватні школи Швейцарії, Бельгії та Канади. І от коли підлітку здається, що він усе знає, і смислу напрягатись — нема, наш Клод викладач з багатолітнім досвідом, а також поліглот (вільно володіє англійською, іспанською та російською) пропонує підлітку просто пройтися, отак коридорчиком, а там і на вулицю, і питає, оцю от вправу, що ти так гарно в класі відповідав, розкажи мені її на ходу в русі. І тут виявляється, що те що видається таким простим в затишній аудиторії, наживо дуже складно, бо мова не спонтанність. Оволодіти мовою це не завчити якісь там правила чи слова. Це могти вільно, у будь-якій ситуації ці свої знання застосовувати. Мало знати як спитати “де зупиняється таксі до Парижа” чи “в яку ціну цей круасанчик”, головне — не розгубитися в аеропорту чи булочній.

Знати, що твоя французька завжди з тобою, а не лишилась десь там, далеко, в затишній аудиторії. І в нашім літнім таборі Ваша дитина звикне до французької як мови повсякдення, не “страшного складного предмата”, а мови ігор, веселощів і цього незабутнього літа 2017-го, що про нього вона і Парижі колись згадуватиме!

Эта запись опубликована в рубриках: Новости и анонсы. Постоянная ссылка.